Ulubiony kiosk LISTOPADOWE WYDANIE W SPRZEDAŻY! Budujemy Dom PRZEJRZYJ ONLINE >>

Na ostatki - nie tylko pączki i faworki
Na ostatki - nie tylko pączki i faworki

Jest karnawał, a to znaczy, że nareszcie bez wyrzutów sumienia możemy zajadać się słodkościami. Mamy dla was przepisy na fantastyczne faworki, pączki i inne pyszne desery. Próbujcie, nie dajcie się prosić!

Czerwona soczewica z mlekiem kokosowym
Czerwona soczewica z mlekiem kokosowym

Kokos pomaga zachować równowagę flory bakteryjnej jelit dzięki tłuszczowi zwanemu kwasem laurynowym, który powstrzymuje rozwój wirusów i bakterii. Limonki są nie tylko bogate w witaminę C, lecz także pomagają w oczyszczaniu organizmu (zwłaszcza ich skórka). Czytaj dalej

Kategoria: Zupy
Zupa gulaszowa
Zupa gulaszowa

Zawarte w czosnku olejki eteryczne działają jak antybiotyk, dlatego jest pomocny w zwalczaniu infekcji. Słodki ziemniak to łatwe w trawieniu źródło karotenoidów, które dostarczają organizmowi witaminę A. Czytaj dalej

Kategoria: Zupy
Odżywczy bulion
Odżywczy bulion

Kości kurczaka są bogate w selen i cynk, które wspomagają budowę kości, a także wzmacniają włosy i paznokcie. Kolendra ma wysokie stężenie antyoksydantów, w tym kwercetyny, będącej naturalnym środkiem przeciwhistaminowym. Czytaj dalej

Kategoria: Zupy
Zupa marchwiowo-imbirowa
Zupa marchwiowo-imbirowa

Marchew jest bogata w karotenoidy, które nasz organizm przekształca w witaminę A, niezbędną dla zdrowego układu oddechowego. Imbir zaś chroni i uzdrawia układ pokarmowy, łagodzi podrażnienia żołądkowe i mdłości. Czytaj dalej

Kategoria: Zupy
Naleśniki dyniowe
Naleśniki dyniowe

Dynię zwykłą lub piżmową można o tej porze roku dostać praktycznie wszędzie. Cassie Best, redaktorka kulinarna, pokazuje, jak różnorodne może być ich zastosowanie – w daniach głównych, przystawkach lub wykwintnych deserach. Poniżej jedna z propozycji! Czytaj dalej

Zapiekanka z dynią piżmową, musztardą i serem Gruyère
Zapiekanka z dynią piżmową, musztardą i serem Gruyère

Idealny dodatek do niedzielnej pieczeni. Podawaj zapiekankę z pieczonym kurczakiem lub kiełbaskami i miską sałaty. Czytaj dalej

Kategoria: Zapiekanki
Zapiekana dynia piżmowa
Zapiekana dynia piżmowa

Z wiśniami, pikantnymi nasionami i fetą. W tym przepisie przydadzą się mniejsze dynie (np. Akorn), które można pokroić w półksiężyce. Czytaj dalej

Kategoria: Warzywa
Placek dyniowy z kremem imbirowym
Placek dyniowy z kremem imbirowym

Podkręć klasyczny amerykański deser kremem imbirowym i posypką z pestek dyni. Czytaj dalej

Kalarepka faszerowana mięsem
Kalarepka faszerowana mięsem

Smakowite połączenie warzyw i mięsa w ciekawej odsłonie. Wypróbujcie sami! Czytaj dalej

Kategoria: Warzywa
Faszerowane warzywa prowansalskie
Faszerowane warzywa prowansalskie

Mix warzyw nadziewanych mieloną wołowiną i doprawionych świeżymi ziołami to idealny pomysł na letni obiad.  Czytaj dalej

Kategoria: Warzywa
Zobacz więcej

3 numery gratis!

Subskrybuj nasz newsletter. Otrzymasz 3-miesięczną prenumeratę miesięcznika Czas na Wnętrze gratis!

newsletter
Czas na wnętrze
Mamy dla Ciebie prezent!
Zapisz się do bezpłatnego newslettera CzasnaWnetrze.pl i pobierz GRATIS 3 numery "Czasu na Wnętrze" w wersji elektronicznej.
W naszym newsletterze znajdziesz:
  • najświeższe trendy w aranżacji wnętrz,
  • nowości ze świata designu i rynku,
  • praktyczne porady, jak mieszkać piękniej i wgodniej,
  • najciekawsze tematy z "Czasu na Wnętrze",
  • informacje o rabatach, promocjach i konkursach.

Czas na wnętrze

Salon Czas na Wnętrze

Najaktywniejsi współkreatorzy
naszego magazynu i portalu - creme
de la creme miłośników stylowych
wnętrz - tworzą elitarny Salon CnW.



Wydanie tabletowe